ιντερνετ= τζάμπα!


Σέρφαρε στις ευκαιρίες και θα δεις πως μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου.

Άφησε τον κόσμο του ίντερνετ να σου μάθει πώς να κάνεις οικονομία. Μπορείς να βρεις ευκαιρίες για ρούχα, παπούτσια, αντικείμενα ,ακόμα και έπιπλα, μπορείς να πουλήσεις, να αγοράσεις, να σου χαρίσουν, να ανταλλάξεις, να παρακολουθήσεις συναυλίες και παραστάσεις εντελώς δωρεάν! Ο,τιδήποτε θελήσεις είναι ένα κλικ μακριά σου. Οκτώ στους δέκα έλληνες χρήστες του Διαδικτύου έχουν κάνει κάποια on-line αγορά. Κρατήσεις εισιτηρίων και ξενοδοχείων, βιβλία, ηλεκτρονικός εξοπλισμός και εισιτήρια συναυλιών και παραστάσεων είναι λίγα από όσα μπορείς να τσεκάρεις, συγκρίνεις, δεις και αγοράσεις μέσω του ίντερνετ. Δώσε μια ευκαιρία στην τεχνολογία να σου κάνει τη ζωή πιο οικονομική, διασκεδαστική και εύκολη!

www.opencalendar.gr

Εδώ μπορείς να βρεις εκδηλώσεις για όλη την Ελλάδα επιλέγοντας την στήλη των δωρεάν εκδηλώσεων. Τι καλύτερο;

www.ebloko.gr

Το ebloko είναι ηλεκτρονική λαϊκή αγορά που δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να προμηθευτεί τα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και κατασκευαστών σε τιμές παραγωγού. Αν θέλεις αυτά που θα πάρεις θα έρθουν στην πόρτα σου.

http://strayshelp.blogspot.com, www.friendsofthecat.gr

Πώς θα σου φαινόταν αν υιοθετούσες ένα σκυλάκι ή μια γάτα; Στο site αυτό μπορείς να δεις φωτογραφίες από αδέσποτα κουτάβια και γατάκια που φιλοξενούνται από φιλόζωους μέχρι να βρεθεί κάποιος για να τα πάρει στο σπίτι του.

www.discountmall.gr

Το discountmall.gr έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα βρίσκοντας συγκεντρωμένες πληροφορίες για προϊόντα, κουπόνια και υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες από τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών.

http://genia700euro.pblogs.gr

Το blog που βρίσκει πράματα και θάματα στο ίντερνετ και προτείνει πολλές μα πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες στη γενιά των 700 (και πολλά λέμε) ευρώ. Προτείνει ιντερνετικές ευκολίες, συμβουλές και έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων.

www.skroutz.gr

Το Skroutz.gr είναι μια μηχανή σύγκρισης τιμών και προϊόντων που εξυπηρετεί εγγεγραμμένους χρήστες, περιλαμβάνοντας προϊόντα από διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Πριν πάρεις το οτιδήποτε, πέρνα από εδώ.

www.forfree.gr/thess/

Το forfree.gr είναι το πρώτο ελληνικό website που εξειδικεύεται στο να συγκεντρώνει όλες τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι μπορεί κανείς να διασκεδάσει ακόμα και με άδειο πορτοφόλι, τζάμπα. Κούτρα. Μάθε για εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, βιβλιοπαρουσιάσεις κλπ.

http://tzaba.gr

Το 'γαλατικό χωριό' που αντιστέκεται στη κρίση.Εδώ θα βρείτε οτιδήποτε συμβαίνει δωρεάν τόσο στην πόλη όσο και στο διαδίκτυο και θα κερδίσετε εντελώς δωρεάν δώρα από τους χορηγούς. Ξετρυπώνουν καθημερινά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χωρίς αντίτιμο.

http://www.freecycle.org/group/GR/Greece

Το freecycle είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε τη δράση του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην ουσία, πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο εναλλακτικής δωρεάν ανακύκλωσης που στοχεύει στο να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και να μειώσει τον όγκο των σκουπιδιών στις χωματερές. Χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο ανταλλάσσεις αντικείμενα που οι άλλοι δεν χρειάζονται.

www.xariseto.gr

Έχει πάνω απο 10000 μέλη, με 495.000 μοναδικούς επισκέπτες, που σκοπό έχει την επαναχρησιμοποίηση αλλά & την αμοιβαία βοήθεια, με σύνθημα «Μην το πετάς..xariseto.gr».

Με λίγα λόγια, αν δεν χρειάζεστε πια κάποιο αντικείμενο που βρίσκεται ακόμη σε καλή κατάσταση, μην το πετάξετε, χαρίστε το. Το xariseto.gr είναι μια εναλλακτική μορφή «ανακύκλωσης» που ενισχύει την οικολογική συνείδηση και βοηθάει την οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου